Aktuelle tilbud fra Sponsorer

Sparekassen Danmark

Vores hovedsponsor Sparekassen Danmark sidder altid klar med et godt tilbud til nye kunder.

Uanset hvor du er i dit liv, sker der hele tiden noget nyt i din livssituation, som påvirker din økonomi. I sparekassen har de fokus på dine forhold, så de kan hjælpe dig med at nå dine mål.

Som medlem af Hjørring Tennisklub & Hjørring Outdoor Padel sikrer man et økonomisk tilskud til klubben ved skift til Sparekassen Danmark.

Kontakt Sparekassen Danmark:

Telefon: 82 22 98 00

E-Mail: hjoerring@spard.dk 

Sparekassen Danmark

Lækkert introtilbud fra Alletiders Vin

Hjørring Tennisklub og Alletiders Vins samarbejde sparkes igang med lækkert tilbud på Rosé Port. Normalpris 119,- medlemspris kun 99,- (17% besparelse).

Husk blot, at nævn I er medlemmer af klubben når i besøger Peter i den fantastiske butik.

Alletiders Vin
OK

Støt Hjørring Tennisklub, hver gang du tanker

 Vi har indgået en sponsoraftale med OK, så du kan støtte Hjørring Tennisklub, hver gang du tanker. Og vigtigst af alt, det koster dig ikke ekstra at støtte vores klub – OK betaler hele beløbet.

 

Du støtter vores klub med 5 øre/liter – uanset om du bestiller et OK Kort eller betaler med OK-appen. Når nye kunder har tanket 500 liter indenfor et år, får vores klub en ekstra bonus på 200 kr. 

 

Bestil et OK Kort på www.ok.dk/lokalsporten. Hvis du vælger at tanke med OK-appen, så finder du den i App Store eller Google Play.

 

Har du allerede et OK Kort? Så ring til OK på 70 10 20 33 og fortæl dem, at du gerne vil støtte Hjørring Tennisklub nu. Og så sørger de for at ændre det.

 

Støt ekstra med OK Mobil og OK El

Har du et OK Kort kan du fordoble støtten til vores klub. Vælg en af OK’s Mobil-pakker, så støtter du vores klub med ekstra 5 øre pr. liter, du tanker. Du kan se alle OK’s mobilpakker på www.ok.dk/mobil

 

Du kan også fordoble støtten, hvis du vælger at få el fra OK. Så støtter du med 5 øre ekstra pr. liter, hver gang du tanker. Det er nemt og hurtigt at skifte elselskab. Bare ring til OK på 70 10 20 33, så sørger de for det hele.

 

Vil du vide mere? Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte HC Hartmann-Nielsen på 31468695 eller formand@htktennis.dk.

Grodsfit

Som medlem af Hjørring Tennisklub har du mulighed for rigtig god rabat hos vores samarbejdspartner Grodsfit.

Lasse Grods siger:

" Min tilgang til coaching er altid at tage udgangspunkt i den enkelte person som individ. Ingen er ens og alle har forskellige kroppe, ønsker og mål. Derfor tilpasser vi i fællesskab din nye kost- og træningsplan".

SPECIAL TILBUD:

8 ugers forløb + 2 uger gratis som medlem: 3.000 kr

12 ugers forløb + 3 uger gratis som medlem: 4.000 kr

16 ugers forløb + 4 uger gratis som medlem: 4.500 kr

20 ugers forløb + 5 uger gratis som medlem: 5.500 kr

24 ugers forløb + 6 uger gratis som medlem: 6.000 kr

* der tilbydes yderligere 20% rabat på alle parforløb.

Kontakt Grodsfit:

Telefon: 28 51 60 22

E-Mail: kontakt@grodsfit.dk

Grodsfit
Oprettet i NEWWWEB CMS - Brugervenligt og SEO optimeret Content Management System