Skolesamarbejde med Muldbjergskolen

Hjørring Tennisklub samarbejder med Muldbjergskolen

Stort udendørs tennisanlæg, en engageret tennistræner og nogle frivillige hjælpere, var lige det tilbud som Muldbjergskolen havde brug for.
Hjørring Tennisklub har derfor indledt et samarbejde med Muldbjergskolen, og tilbyder tennistræning i idrætstimerne for udvalgte klassetrin.
 
Hjørring Tennisklub har allerede haft det første besøg fra 5. klasse, og skolelærer Mark Christiansen fortæller:
"At komme ud på rigtige tennisbaner med dygtige tennistrænere er en kanon måde, at få eleverne introduceret til tennis, som for mange er uprøvet. Børnene ser forholdene og møder nogle af de mennesker, som går i klubben. Det kan mindske den hurdle, som børnene går med. Nemlig at være en smule genert over at være ny og ikke kende nogen, når man gerne vil starte på noget nyt".
 
Mange børn hungrer lige nu efter en udendørs sport, der kan dyrkes sammen med kammeraterne og efter sikre retningslinjer. Tennis opfylder alle de kriterier, og er derfor et ideelt valg.
 
"Børnene havde en sjov dag med sved på panden og masser af grin. Og det er ikke hver dag, at børnene prøver at blive "verdensmester". Det var de meget stolte over", slutter skolelærer Mark Christiansen, Muldbjergskolen.

Tennistræner Rasmus Konge fra Hjørring Tennisklub supplerer: "Som idrætsklub er vi rigtig glade for at kunne tilbyde introduktion til tennis som et supplement til den normale skoleidræt. Samtidig er vi lidt stolte over samarbejdet mellem skole og idrætsklub, hvor vi har mulighed for dels at tilbyde adgang til vores flotte tennisanlæg og samtidig bidrage med den rigtige tennistræning. Hvis børnene synes det er sjovt, er de altid velkommen hos os også efter skoletid".
4446
4446
4446
4446
Oprettet i NEWWWEB CMS - Brugervenligt og SEO optimeret Content Management System