Seneste nyhedsbrev

Efterårsvejret er begyndt, at vise sig her i det nordjyske og de råkolde morgener og aftener gør, at vi gerne vil bygge hule og nyde varmen indendørs.

Det skal vi også i tennisklubben og snart udsendes / trækkes kontingent for indendørssæsonen 2021/2022. En indendørssæson som vil vise sig lunere i hallen end tidligere da vi uden omkostning har fået installeret ”vifter” over begge baner, som fordeler varmen bedre og samtidig sikrer mindre kondens og varmeforbrug. Glæd jer til, at opleve dette.

I morgen onsdag gennemgås de faste banetimer således, at vi bedst mulig sikrer så mange som muligt det de ønsker. Har I input og/eller spørgsmål kan I ringe til eller maile til Jens Andersen (jens@htktennis.dk).

TRÆNINGER INDENDØRS

Ungdomsafdelingen fortsætter med uændrede træningstider, hvilket vil sige tirsdage og torsdage fra 17:00 – 20:00, samt søndage 10:00 – 11:00.

Der gennemføres fortsat søndagstræning af Sigurd og Nicolas med følgende fordeling:

10:00 – 11:00 Nybegyndere & Juniorer

11:00 – 12:00 Motionister & Letøvede

12:00 – 13:00 Øvede & turneringsspillere

Prisen for denne ugentlige træning er blot 500,- for hele indendørs sæsonen (for juniorer er træningen inkluderet i kontingentet) og I kan tilmelde jer dette i medlemsportalen (https://2812.foreninglet.dk/memberportal/subscribe/index/73863) eller via mail til info@htktennis.dk.

Motionist og letøvet træning vil finde sted torsdage fra 20:00 – 22:00 (2 hold af hver 1 time) og den endelige fordeling fastsættes efterhånden som tilmeldingerne (såvel nye som eksisterende) er på plads. Tilmelding: https://2812.foreninglet.dk/memberportal/subscribe/index/54567

Førsteholds træning bliver søndage fra 13:00 – 15:00 med start d. 03/10.

 

PADEL

Som I sikkert alle har set er vores 2 padel baner opførte og fase 1 af projektet afsluttet. Fase 2 omfatter etablering af opholdstrapper i volden og i samarbejde med vores sponsor fra Poulstrup Tømrer og snedker er EUC elever i gang med opførelsen.

HUSK! Det er seneste med september måneds udgang, at åbningstilbuddet for medlemmer (½ pris) er gældende. I kan tilmelde jer via:

Seniorer: https://2812.foreninglet.dk/memberportal/subscribe/index/66924

Juniorer: https://2812.foreninglet.dk/memberportal/subscribe/index/66925

Eller via mail til info@htktennis.dk.

Vi har gennemført 1 og planlagt yderligere 5 intro kurser for padel og de næste datoer er:

Tirsdag d. 21/09, fra 17:00 – 19:00

Torsdag d. 23/09, fra 17:00 – 19:00

Tirsdag d. 28/09, fra 17:00 – 19:00

Torsdag d. 30/09, fra 17:00 – 19:00

Søndag d. 03/10, fra 11:00 – 13:00.

 

ASSISTANCE

Vi nærmer os vintermånederne og som sidste år har vi 3 muligheder for, at støtte klubben økonomisk via indsats eller køb.

HJØRRING KALENDEREN

I samarbejde med Hjørring Handel sælger vi årets Hjørring Kalender med mange store og fine gevinster. Ligesom sidste år sælger vi selvfølgelig via Facebook og Instagram, men vi har virkelig behov for jeres opbakning med yderligere salg til naboer, familie, venner med mere. Vi tjener i klubben 20 kroner pr solgt kalender og sidste år betød de cirka 3.000 kroner i klubkassen. Meld jer som ”sælgere” ved, at kontakte os på info@htktennis.dk

JULETRÆER PÅ ØSTERGAARD

Vi har i klubben indgået aftale med Anders Brok omkring køb af juletræer ude hos ham og familien.

For hvert træ I som medlemmer, jeres familie, naboer eller venner køber doneres der et beløb til klubben.

På ejendommen bliver der solgt træer 3 weekender i december måned. Enten via selv at udvælge og fælde sit træ / sine træer eller ved et vælge et fra gårdspladsen.

I kan læse mere på:

www.abrok.dk

eller via deres Facebook side:

https://www.facebook.com/broksjuletraer  

I ønskes alle en glædelig Jul med et træ fra Anders - er der ingen Brok...

JULETRÆS AFHENTNING

Ligesom sidste år vil klubben tilbyde afhentning af juletræer på udvalgte dage efter jul. I al sin enkelthed betaler ”kunderne” 50,- til klubben, stiller deres brugte træ ud og vi afhenter dem og bortskaffer.

Vi skal bruge flere frivillige med bil og meget gerne trailer, således at vi kan lave vagtplan for dagene. Det er god motion efter julens indtag af kalorier og sikrer samtidig klubben en dejlig indtjening.

Send mail til info@htktennis.dk med tilkendegivelse af jeres assistance.

2022

Vi ser jo ind i et helt fantastisk år for Hjørring Tennisklub. Et helt unikt jubilæums år og der er ingen tvivl om, at vi skal fejre os selv og hinanden efter alle kunstens regler.

Til, at deltage i planlægning, forberedelse og arrangementerne skal vi bruge frivillige. Tilkendegiv jeres interesse i, at hjælpe ved at tage fat i HC eller mail til ham på formand@htktennis.dk.

 

Al det bedste til jer alle fra bestyrelsen

7641
Oprettet i NEWWWEB CMS - Brugervenligt og SEO optimeret Content Management System