Nyt halgulv?

NYT HALGULV?

Hjørring Tennisklubs Fond har som del af investeringsplanlægningen identificeret halgulvet som et emne til undersøgelse. I denne forbindelse undersøges forskellige muligheder.

Den første af disse kommer fra Play Maker.

Play Maker har udlånt en prøve på et nyt halgulv, der svare kravene til Davis Cup tennis.
Gulvet består af en “blød pude” der udlægges på det eksisterende gulv, og en affjedrende lag af limede træplader. Pladerne sammensættes med lim, spartles, og bliver afslutningsvis malet med en særlig slidstærk maling med ru overflade udviklet til tennisbaner (boldmodstand og opspring).
Prøven er ligeledes malet i de nuværende Davis Cup farver, men kan ændres efter eget valg.

Prøven er udlånt som del af det forberedende arbejde som fonden har iværksat, for at undersøge mulige løsninger, når halgulvet skal fornyes.

Prøven må meget gerne hoppes på og betrædes, så I alle har mulighed for at mærke forskellen til det eksisterende gulv (der er meget slidt, og ikke længere giver nogen modstand til bolden).
Prøven bliver liggende i et godt stykke tid.

Der er ligeledes muligt at læse lidt om Play Maker løsninger og produkter, i foldere der står i stativet ved indgangen. Fordelen ved denne type gulv er, at det er langt mere skånsomt at spille på - forårsager færre slidskader på knæ og ankler.

Som sagt er Play Maker kun én af flere mulige løsninger som indgår i overvejelserne.

Den mest sandsynlige (og billigste) løsning til vores halgulv, vil være at coate den nuværende overflade med 4-6 lag ny gummioverflade.

Har I spørgsmål eller kommentarer kan I rette henvendelse til fondens formand Jørgen Højvang Jørgensen på 2628 4824.

8295
8295
8295
8295
8295
Oprettet i NEWWWEB CMS - Brugervenligt og SEO optimeret Content Management System