Information omhandlende skærpede restriktioner

Information omhandlende skærpede restriktioner

Statsminister Mette Frederiksen præsenterede fredag aften nye corona restriktioner, der trådte i kraft i går mandag d. 26. oktober 2020. Derfor indfører vi en række nye retningslinjer i klubben/tennishallen, så vi overholder de nye corona restriktioner.

 Omklædningsrum og toiletfaciliteter. 

Vi lukker begge omklædningsrum. Derfor skal alle fremover møde omklædt. Toilettet i mellemgangen vil dog være åbent, men husk afspritning og rengøring inden og efter besøg.

 Mundbind: 

De nye corona-restriktioner omfatter krav om brug af mundbind indendørs i idrætsfaciliteter, hvor offentligheden har adgang. Krav om brug af mundbind vil gælde både aktive, trænere og personale tilknyttet idrætsfaciliteten. Krav om brug af mundbind gælder ikke, når man sidder ned. Kravet om brug af mundbind eller visir gælder heller ikke for udøvere, der er aktive. Kravet gælder dog umiddelbart før og efter aktivitet. 

Det vil være obligatorisk at bære mundbind i tennishallen fra nu, hvis man er fyldt 13 år. 

 Juniortræning og forældre i tennishallen: 

Det vil ikke længere være muligt for forældre at være i tennishallen under deres børns træning.  

HUSK at holde afstand til hinanden ude foran tennishallen.  

Det betyder, at alle børn der skal til tennistræning først skal komme 5 min. før deres træning starter. Alle skal komme omklædt! 

 Aflysning af sociale aktiviteter. 

Julefrokost, juleafslutning osv. er alle aflyst. Ligesom det i skrivende stund ikke forventes, at vi kan gennemføre den årlige nytårsturnering.

 Opdeling af tennishallen i zoner. 

For at vi kan overholde de nye corona restriktioner kræver det, at vi inddeler tennishallen i 3 forskellige zoner. De 2 tennisbaner repræsenterer hver deres zone og den sidste zone er første salen.   

I hver zone må der maks. være 50 børn/unge under 21 år eller 10 voksne over 21 år. De enkelte zoner er selvstændige enheder. Det betyder at børn eller voksne som udgangspunkt ikke må bevæge sig fra den ene zone til den anden under den normale juniortræning, seniortræning samt vores andre klub aktiviter 

Dog kan der være undtagelser og det er der eksempelvis, hvis man på et hold f.eks. er 10 voksne, men man bruger begge baner til fælles træning. Dermed er der tale om 1 samlet zone fremfor 2 zoner, da spillerne “krydser” hinanden på tværs af banerne og overholder reglerne for forsamlinger på maks. 10 voksne.  

Hvis man f.eks. er 20 voksne, der ønsker at spille samtidig, så skal gruppen deles op i 2 faste grupper, der spiller i hver deres zone og der må ikke krydses imellem zonerne.  Der er mange eksempler, men alle træninger samt fredagsmix, søndagsmix og pensionistennis skal overholde disse retningslinjer.    

Første salen er selvstændig zone og altså med maksimalt 10 personer. Her SKAL bæres maske og anvendes håndsprit. Masken kan aftages når man sidder ned. 

 Holdkampe og turneringer. 

Vi afventer de nye retningslinjer fra Danmarks Idrætsforbund og Dansk Tennis Forbund i forhold til holdkampe og turneringer. Vi melder noget ud, når vi ved mere. 

 Generelle restriktioner: 

Alle medlemmer skal komme omklædt 5 min. før de skal spille og forlade tennishallen lige efter deres time er færdig.   

Alle skal spritte hænder ved indgangen samt holde afstand. Du er selvfølgelig meget velkommen til at indføre dine egne restriktioner, så som at afspritte hænder under kampen eller at spille med handske på “boldhånden” 

Lad os sammen få de nye retningslinjer til at virke, så vi kan blive ved med at dyrke vores sport.  

 

På forhånd tak. 

Bestyrelsen 

6961
6961
6961
Oprettet i NEWWWEB CMS - Brugervenligt og SEO optimeret Content Management System