Hjørring Cup 2021

Hjørring Cup 2021, U12 DS/HS, Kat. 1., afviklet d. 19.-20. juni 2021

En weekend fyldt med aktivitet på banerne og i klubhuset, fra tidlig morgen til sent eftermiddag. 30 af landets bedste tennisspillere under 12 år. Flot spil på et teknisk højt niveau. Mange spændende og meget tætte kampe. God stemning, og glade og positive spillere, trænere, forældre og tilskuere. Sol og blå himmel, stort set hele weekenden. Det er essensen af Hjørring Cup 2021.
 

Allerede fredag stod anlægget helt skarpt og velplejet, klart til at tage imod de gæstende spillere og trænere, der var kommet tidligt til Hjørring for at pudse formen af inden turneringsstart. De deltagende spillere kommer fra hele landet, så mange valgte af tage et par overnatninger i Hjørring. Seriøsiteten, viljen og motivationen er ikke til at tage fejl af, ved de unge ambitiøse tennisspillere.
 

Lørdag morgen åbnede turneringen i solskin fra en skyfri himmel, og anlægget på Børge Christensens Vej 10, blev indtaget af spillere, medfølgende forældre og øvrige tilskuere.
Stor aktivitet både inde og ude, og selv grillen kom på overarbejde når sulten meldte sig i løbet af dagen.

Der blev spillet mange spændende og tætte kampe på alle tennisbaner, og det tekniske niveau var imponerende højt. Sidst på eftermiddagen var semifinalisterne fundet. 

Finaledagen søndag startede også med fint vejr, men eftermiddagen endte med kraftige regnbyger så finalekampene blev afviklet inde i tennishallen. Stolte vindere og "runner up" blev fejret og hyldet, inden turneringen lukkede ned søndag eftermiddag.

I løbet af turneringen har Hjørring Tennisklub modtaget mange positive tilkendegivelser fra de gæstende spillere og trænere, der alle roser det flotte anlæg og tennisbanerne. Samtidig blev værtsskabet og gæstfriheden fra alle frivillige, fremhævet gang på gang. 
Hjørring Tennisklub kan derfor med stolthed se tilbage på en meget vellykket Hjørring Cup 2021, og glæder sig allerede til næste værtsskab.

Fakta:

2 dage, 7 tennisbaner, 30 spillere, 40 tenniskampe, 64 bolde, og en masse ristede pølser:-)
7538
7538
7538
7538
Oprettet i NEWWWEB CMS - Brugervenligt og SEO optimeret Content Management System