Glædelig Jul & Godt Nytår

Glædelig Jul & Godt Nytår

Kære alle

Endnu et yderst begivenhedsrigt år er snart udløbet. Et 2021, hvor håb og drømme måtte vige for smitteopsporing, nedlukning og foreningssind nok engang. Vores positive forventninger til året er ikke på ingen måde blevet mødt, men vi tænker alligevel tilbage på gode minder, flot tennis og eminent sammenhold og samarbejde.

Vores bedste herrehold sikrede oprykning til 2. division, ligesom LIGA holdet sikrede oprykning. Godt med individuelle bedrifter, hvor især Frans Nørby og Kasper Jørgensen repræsenterede klubben i hver deres ende af erfarings barometret.

Opførelsen af de 2 udendørs padelbaner i partnerskab med Hjørring Firma Sport gør, at udsigten til positiv medlemsudvikling også i 2022 er endog meget realistisk.

I 2022 fylder klubben 125 år og dette skal selvfølgelig fejres i en grad som alle kan mærke. Turneringer, fester, opgradering af klubhus og meget mere.

En stor tak til alle frivillige – ingen nævnt og absolut ingen glemt. I er klubbens DNA og sammen med den utrolige sponsorstøtte sikrer I vores fortsatte udvikling og også i år høje standard på anlægget.

Slutteligt de varmeste ønsker om en fredfyldt juletid og et eminent nytår til jer alle.

Vi ses i 2022

HC Hartmann-Nielsen

Formand / Hjørring Tennisklub & Hjørring Outdoor Padel

8266
Oprettet i NEWWWEB CMS - Brugervenligt og SEO optimeret Content Management System