Åbent Hus opfølgning

HOLD DA OP EN FANTASTISK DAG

Lørdag d. 30/04 i timerne 11:00 - 14:00 deltog såvel Hjørring Tennisklub, som Hjørring Outdoor Padel i det årlige arrangement: Tennissportens Dag.

Vejrguderne var I deres generøse hjørne og tocifrede varmegrader og sol fra en blå himmel gjorde forudsætningerne optimale.

Vi havde i en 14 dages periode op til været uhyre aktive på Facebook med oprettet begivenhed og denne bar virkelig frugt. Vi havde 58 tilkendegivelser på begivenheden om deltagelse (medlemmer og ikke medlemmer)

Facebook er udover eksisterende medlemmer vores primære rekrutteringskanal og vi kan kun opfordre til, at alle svarer på de begivenheder vi opstiller derinde. Dette sikrer større synlighed og "gratis" markedsføring.

På dagen havde et stort korps af frivillige gjort sig klar til venlig modtagelse og kyndig træningsvejledning på såvel de 7 tennisbaner som de 2 padel baner.

Mere end 60 besøgende og 14 nye medlemmer var resultatet af indsatsen - virkelig godt gået alle!!

Vi vil fra bestyrelsens side anbefale endnu et åbent hus arrangement inden sommerferien og håber i den forbindelse af mange af jer vil hjælpe til og/eller deltage på dagen.

8493
8493
Oprettet i NEWWWEB CMS - Brugervenligt og SEO optimeret Content Management System