Padel

Padel Cover

Hjørring Tennisklub og Hjørring Firma Sport har indgået et formelt og ligeværdigt partnerskab, med ét klart formål - At etablere og drive udendørs padel-tennis i Hjørring, for både medlemmer og brugere.

Hjørring Tennisklub ligger areal til padel-banerne, og der er indhentet formel byggetilladelse ved Hjørring Kommune.

Vi er langt i processen omkring de økonomiske rammer, ligesom indsamling af midler er godt undervejs.

Lørdag, den 28. august forventes åbning af 2 spritnye padel baner på tennisklubbens anlæg i Park Vendia.

Her kan man—under åben himmel—for alvor stifte bekendtskab med denne sport, der har gået sin sejrsgang over Danmark de sidste par år. Det er en sport, der er nem at gå til—der er næsten succes fra første slag, samtidig med at der er udfordringer på alle niveauer. Det er nok også derfor den er blevet så populær rundt omkring. Med lys på banen og fast grund under fødderne kan man ovenikøbet stort set spille hele døgnet og året rundt. Hjørring Tennisklub og Hjørring Firma Sport står bag Hjørring Outdoor Padel. De to klubber har dannet et dynamisk partnerskab for at kunne bringe udendørs padel til Hjørring. Partnerskabet har samtidig sat sig for at skabe et indbydende og moderne udemiljø med samlings- og mødesteder, hvor man har lyst til at hænge ud, være social og skabe nye fællesskaber. Det er en vigtig brik i at skabe noget mere liv i foreningerne, at man nyder at være i omgivelserne. Der har derfor i forberedelserne været samarbejde med et landskabsarkitektfirma om at få fastlagt en helt ny linje i indretningen af udearealerne. Rom blev ikke bygget på én dag—hele anlægget med ny møblering og opholdsmuligheder står heller ikke færdig til åbningsdagen, den 28. august, men det håber vi det gør i løbet af efteråret! Vi håber I alle vil tage godt imod den nye sport—den er sjov!

I medlemskabet er inkluderet fri banebooking og muligheden for, at købe bat, bolde og andet udstyr til en yderst fordelagtig pris.

Normal kontingentsats fremadrettet for medlemmer af Hjørring Tennisklub og Hjørring Firmasport:

Senior: 1.000 kroner årligt

Junior: 500 kroner årligt

Normal kontingentsats fremadrettet for nye medlemmer af Hjørring Outdoor Padel:

Senior: 2.000 kroner årligt

Junior: 1.000 kroner årligt

Indmeldelse i Hjørring Outdoor Padel via følgende link:

INDMELDELSE

Derudover vil der selvfølgelig være mulighed for Pay & Play og her vil timeprisen udgøre 175,- (inklusiv lån af bat).

Såvel padel baner, som tennisbaner kan fremadrettet bookes på timebasis via tennisklubbens allerede eksisterende bookingsystem:

BANEBOOKING

Padel nederst
Oprettet i NEWWWEB CMS - Brugervenligt og SEO optimeret Content Management System