Ændring i træner setup

Bestyrelsen i Hjørring Tennis- og Padelklub har på seneste bestyrelsesmøde besluttet at ændre på det nuværende tennis trænings-setup for så vidt angår juniortræning og dele af seniortræningen.

 

Vi har i den forgangne udendørssæson igangsat ”Projekt skoletennis”, hvor vi har haft besøg af primært 7. og 8. klasser fra HPR, Muldbjergsskolen, Bagterpskolen og Løkken skole.

Træningen har været ledet af René Aarup Olsen med hjælp fra frivillige trænere (eksterne og interne). Elever og lærere har været meget glade for at komme og spille tennis i klubben, og vi forventer med fortsat godt og videreudviklet skole-samarbejde samt andre nye tiltag, at juniorafdelingen langsomt vil vokse det kommende år. René - og Erik Jan fra Hirtshals - var endvidere hovedkræfterne i vores vellykkede (trods vejret) sommercamp i juli måned, og René har også haft ansvaret for den ekstra sommertræning om mandagen.

 

Dette betyder, at klubben ansætter René som vores primære træner, og at han fremover vil stå i spidsen for træningen af juniorspillerne og til dels seniorerne.

 

Det er ikke endeligt fastlagt hvilke dage træningen vil foregå, hvilke trænere som indgår i Renés team mv., men vi håber på, at vi kan udsende endnu mere information samt tilbud om træning (indendørs) i uge 38 med opstart i uge 41.

 

Med det nye trænings-setup (og trænerteam) har klubben valgt ikke at forlænge træneraftalen med Kim Mikkelsen, som har stået for træningen det seneste års tid. Bestyrelsen har takket Kim for det arbejde han har udført og ønsker god vind. Kim har således sidste træning torsdag d. 26. september 2024.

 

Bestyrelsen og det nye trænerteam forventer mange nye tiltag ift. både selve træningen, turneringer og sociale events, og vi håber derfor, at alle ungdoms og seniorspillere vil tage godt imod Rene og Co. Vi glæder os alle til den kommende indendørssæson.

 

På gensyn til en ny indendørssæson.

 

Bestyrelsen i Hjørring Tennis- og Padelklub

9645
Oprettet i NEWWWEB CMS - Brugervenligt og SEO optimeret Content Management System