Tennissportens Dag 2021

Landsdækkende tennisevent rammer Hjørring

Lørdag 8. maj inviterer mere end 260 tennisklubber landet over til en dag i tennissportens tegn. Én af dem er Hjørring Tennisklub.

Som led i den landsdækkende event Tennissportens Dag inviterer Hjørring Tennisklub alle interesserede til at lægge vejen forbi klubbens baner på Børge Christensens Vej 10 (v/ Park Vendia) til en dag med tennisspil, sjove aktiviteter og hygge fra kl. 10:00 - 16:00. Det er gratis at deltage, og gæsterne kan kvit og frit låne ketsjere og bolde.

Tennis er for alle!

Til Tennissportens Dag får alle mulighed for at prøve at spille tennis”, fortæller klubbens formand HC Hartmann-Nielsen. ”Alle er velkomne og alle kan være med – uanset alder, og om man har prøvet at spille før. Vores dygtige trænere står klar til at hjælpe deltagerne godt i gang på banerne, og man kan høre nærmere om klubbens mange tilbud.”

DGI og Dansk Tennis Forbund står bag

Hjørring Tennisklub står i tæt samarbejde med Bevæg dig for livet - Tennis, herunder DGI Tennis og Dansk Tennis Forbund bag arrangementet. Projektleder i Bevæg dig for livet - Tennis, Lorenz Sønderby, siger:

Med Tennissportens Dag præsenterer vi de mange glæder og fordele, der er ved tennis. Tennis er blandt andet mere gavnligt for helbredet end mange andre fritidsaktiviteter, det er en fleksibel sport at gå til, og man kan spille tennis sammen som familie på tværs af generationer.”

Tilmeld dig og prøv tennis

Du kan se mere om Tennissportens Dag på www.bevægdigforlivet.dk/tennis. Her finder du også et overblik over alle de klubber, der afholder Tennissportens Dag.

Kontakt venligst HC Hartmann-Nielsen på telefon 3146 8695 eller på mail formand@htktennis.dk  for yderligere information om Hjørring Tennisklub og Tennissportens Dag.

7239
7239
7239
7239
7239
Oprettet i NEWWWEB CMS - Brugervenligt og SEO optimeret Content Management System